نوشته شده توسط : gogos

به گزارش ساینس دیلی، در این شیوه تكه هایی از DNA بر روی سلول های سازنده سیستم ایمنی قرار داده می شود . DNA، این سلول ها را برای تولید بیش از اندازه یك پروتئین خاص هدایت می كند كه سلول های كشنده T به حركت در می آورد.

این سلول های كشنده به طور معمول در بیماران مبتلا به ایدز یا سرطان سركوب می شوند.

استادیار موسسه سرطان شناسی دانشگاه 'لویولا' در شیكاگو گفت: این شیوه بر روی موش ها آزمایش شده و تاثیر مثبتی در حركت دادن به سیستم ایمنی معیوب اثبات كرده است.

آزمایش بالینی این شیوه بر روی بیماران سرطانی حدود سه سال دیگر آغاز می شود.

این تحقیق شامل سلول های كشنده سیستم ایمنی موسوم به سلول های 'CD8 T ' و سلول های سازنده آنها موسوم به سلول های عرضه كننده آنتی ژن شد.

سلول های سازنده، سلول های CD8 T را به سلول های T كشنده تبدیل می كنند تا سلول های عفونی یا سرطانی را از بین ببرند و هوشیاری خود در صورت برخورد دوباره با پاتوژنها یا بازگشت سرطان حفظ كنند.

علاوه بر گرفتن دستور العمل از سلول های عرضه كننده آنتی ژن ، سلول های CD8 T نیازمند كمك از سوی سلول های یاریگر T هستند تا به كشنده های موثرتری تبدیل شوند.بدون این كمك، سلول های T نمی توانند كار خود را انجام دهند.

در افراد مبتلا به ایدز، ویروس مهاجم، یاریگرهای سلول های Tرا از بین می برد. در بیماران مبتلا به سرطان نیز سلول های یاریگرT تحت تاثیر قرار می گیرند.

تومورها می توانند مانع از فعالیت سلول های T شوند.

تومور با قرار دادن سلول های یاریگر T در مرحله سركوب شده، این كار را انجام می دهند و توانایی آنها برای یاری رسانی به سلول های CD8 T را كاهش می دهند.

در این بررسی، تكه هایی از DNA به سطح سلول های سازنده توسط ابزاری موسوم به سلاح ژنی برده شد.

DNA سلول های سازنده را برای تولید پروتئین های خاصی هدایت می كند كه مانند كلید های مولكولی عمل می كنند.

زمانی كه سلول های CD8 T با سلول های سازنده وارد تعامل می شوند، این كلید ها خاصیت های كشندگی سلول های CD8 T را ایجاد می كنند و موجب می شوند سلول های T ، پاتوژن ها و سلول های سرطانی را از بین ببرند.

با استفاده ازاین شیوه سلول های كشنده T دیگری نیازی به كمك سلول های یاریگر T ندارند.

از این رو حتی اگر توموری سلول های یاریگرT را در مرحله سركوب نگه دارد، سلول های كشنده T می توانند به سلول های سرطانی حمله كرده و آنها را از بین ببرند.

نتایج این تحقیقات در نشریه' نیچر مدیسین' منتشر شده است.

علمی**9023**1544





:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: